Taulukauppa, jossa suuri valikoima tauluja

Kuvittele kotisi seinällä upea taulu, joka saattaisi olla esimerkiksi maisemakuva Afrikasta tai runollinen tilannekuva eteläeurooppalaiselta hiekkarannalta. Näistä voi pistää paremmaksi ainoastaan itse tekemällä ja nyt voitkin tehdä juuri niin. Nämä eri kokoiset värityskuvat näyttävät nimittäin seinälla uskomattoman hienoilta ja olet tehnyt kaiken värityksen itse.

Nämä värityskuvat maalataan numeroiden mukaan, eli numerot on värikoodattu maalauksessa käytettävien värien mukaan. Ja jotta alkuun pääseminen ja itse värittäminen olisi vielä helpompaa ja nopeaampaa, pakkaus sisältää valmiiksi sekoitetut ja numeroidut akryylivärit. Ei muuta kuin purkki auki ja värittämään! Mukana tulee myös korkealaatuinen pensselisarja, jolla maalaus käy kuin tanssi.

Suosittelemme tätä lahjaa lämpimästi kaikille maalaamisen ja piirtämisen ystäville, niin nuorille kuin vanhemmillekin. Itsensä ilmaiseminen taitelemalla on hienoa ja kehittävää puuhaa ja erittäin rentouttavaa ja meditatiivistakin. Kun maalaus lopulta valmistuu ja taulu nostetaan seinälle, lopputulos on hienoa katsottavaa ja oman käden jälkeä kelpaa ihailla. Taulun tausta on valkokangasmainen ja tämä taideteos todellakin näyttää upealta seinällä. Osta nyt lahjaksi kenelle tahansa maalauksesta kiinnostuneelle - miellyttävä ja syvällinenkin lahjaidea!